середа, 02 листопада 2016 17:14

Старшокласник помер уві сні

Старшокласник помер уві сні
novadoba.com.ua

Одинадцятикласник гімназії № 9 міста Черкаси Дмитро Малюга помер уві сні. Це сталося у ніч на 31 жовтня. Повернувся ввечері додому від друзів і ліг спати. Вранці рідні не змогли його розбудити. Підозрюють – отруєння.

Повідомляє "Нова Доба".

"У вечір напередодні смерті він відносив друзям відремонтований комп'ютер. Повернувся додому о 23:00. Жодних ознак сп'яніння чи погіршення стану здоров'я батьки не помітили. Хлопець ліг спати абсолютно здоровим. А на ранок його вже не змогли розбудити", – розповів дядько померлого Олег Малюга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік мало не зарізав кохану

Під час експертизи у крові хлопця виявили невідому хімічну речовину. Зараз проводять додаткові аналізи.

За словами рідних, у той вечір Дмитро випив пляшку пива. Ввечері, коли повернувся додому, говорив із друзями по телефону. Вони записували розмову із хлопцем на диктофон.

За словами керівника сектору комунікації ГУ Національної поліції в Черкаській області Дмитра Грищенка, відкрили кримінальне провадження відповідно до законодавства як умисне вбивство. Йде слідство.

Зараз ви читаєте новину «Старшокласник помер уві сні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі