четвер, 22 червня 2017 04:12

Стало відомо, кому дозволили не платити за комунальні послуги

Стало відомо, кому дозволили не платити за комунальні послуги
У Вінниці дозволили не платити за комунальні послуги влсникам субсидій Фото: gazeta.ua

За травень у Вінниці споживачам комунальних послуг рознесли рахунки без урахування субсидій. Міськрада дозволила їх не оплачувати, а заплатити у липні за 2 місяці - з урахуванням субсидій.

"Субсидії на наступний період ми нараховуємо на основі даних із фіскальної служби. У травні вони прийшли із запізненням, коли ми уже надрукували і розіслали платіжки. Зараз перерахунок зроблено і за червень вінничани отримають платіжки з урахуванням субсидії за травень також. Перерахунок ми уже зробили і приватний сектор через квартальні комітети їх уже отримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнятимуть директорів шкіл за побори з батьків

Заборгованість на перше травня враховуватись не буде. Таким субсидію уже перерахували. Щоб не було плутанини, ті хто знають, що їм субсидія буде призначена, можуть за травень не платити. Дозволяється зробити це у липні одразу за два місяці. Тільки домогосподарства з індивідуальними засобами обліку газу потрібно подати показники", - розповіла перший заступник директора департаменту соціальної політики Вінницької міськради Наталія Паламарчук, повідомляє Vlasno.info.

Індивідуальне опалення у квартирі можна встановлювати, якщо з цим погодяться усі жителі житлового багатоповерхового будинку. Про це розповіла Марія Зонова з Вінницького обласного Департаменту житлово-комунального господарства.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, кому дозволили не платити за комунальні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути