пʼятниця, 06 вересня 2013 07:20

Сьогодні в більшості областей України пройдуть дощі

Сьогодні в більшості областей України пройдуть дощі
Фото: news.liga.net

Сьогодні в Україні очікується мінлива хмарність, у більшості областей пройдуть дощі. Вітер переважно східних напрямків, 1-6 м/с. Про це УНН повідомили у Гідрометеоцентрі.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде дощова погода. Стовпчики термометрів піднімуться вдень до +14 градусів. Вітер північно-східний, східний 1-4 м/с.

На півдні – мінлива хмарність, дощитиме. Вдень повітря прогріється до +16...+21. Вітер переважно південно-східний, 1-6 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчений з Британії винайшов формулу щастя

У Криму очікується мінлива хмарність, на більшій частині півострова опадів не передбачається. У Феодосії можливий дощ. Денна температура коливатиметься від +19 до +25 градусів. Вітер змінних напрямків, 1-3 м/с.

Мінлива хмарність очікується й у східних областях. У регіоні переважно дощова погода. Денна температура повітря складе +12...+18. Вітер східний, північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Температура повітря вдень підніметься до +14...+21 градусів. Вітер переважно північно-східний, 1-4 м/с.

Центр України чекає дощовий день. Температура повітря вдень не перевищить +18 градусів. Вітер східний та північно-східний, 1-6 м/с.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в більшості областей України пройдуть дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути