Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 17:40

Сепаратисти зняли відео як знущалися над кіборгами

Сепаратисти  зняли відео як знущалися над кіборгами


26 січня у мережі з'явилося відео, як 37-річного підполковника Олега Кузьміних, разом з іншими полоненими бійцями, водили вулицями Донецька. Серед них - десантник родом із Вінниччини. Бійців із зв'язаними за спинами руками, ставили на коліна перед розлюченим натовпом, у них кидали каміння, болото, били палицями та віниками. Перед тим, над полоненими знущалися - давали ляпаси та заставляли їсти шеврони із українськими стягами. Знущання знімали російські журналісти. Відео виклали в Інтернет.

"Я поїду під Житомир, і влаштую вам те саме, що ви нам тут. Буду вас, тварюки, до крові бити. Поїду всією своєю артилерією, всіма танками. І ти дізнаєшся, що таке ад", - погрожує польовий командир сепаратистів Гіві, стиснувши рукою обличчя полоненому кіборгу із Житомирщини Олегу Кузьміних.

" Став цих тварин на коліна, в очі мені дивитися", - кричить Гіві та тикає мечем під горло комбату Кузьміних.

Чотирьох хлопців ставлять на коліна у багнюку. По черзі ті називають, звідки родом. Разом із Кузьміних в полоні бійці із Рівненської, Чернігівської та Вінницької областей. Чоловікам зав'язують очі, на синій "Газелі" везуть у напівзруйноване приміщення. Схоже, дитячий садок.

З інших машин сепаратисти біля дитячих гойдалок викидають у болото на купу понівечені тіла загиблих кіборгів. На відео видно, як по землі тонкими цівками тече кров солдатів. Крупним планом російські журналісти знімають потрощений череп молодого бійця, а поряд із ним - його мозок. Поранених ведуть на допит.

"Нам сказали, що маємо поїхати в аеродром забрати трьохсотих. З нами мали бути ще дві пустих коробочки (БТРи), але їх не було. Сказали, що вже заповнені. Ми приїхали туди, виявилося - ніяких трьохсотих в новому терміналі немає. А нас відправили в наступ. Виходить, керівництво нас просто кинуло. Краще б мене зразу посадили, ніж я пішов на них служити, - говорить тремтячим голосом старший солдат Вадим Бабенко. У нього пошкоджена права нога. Поверх штанів рана замотана шматком білої тканини. Через це чоловік не може стояти на колінах. Гіві передражнює солдата, а на камеру показує фотографію дружини Бабенка, яка була в документах.

Сепаратист нахабно сміється прямо в обличчя солдатам. Каже, що їм пощастило, вони залишаться живі. Але їхнє життя буде пеклом, бо він займеться кіборгами особисто.

Зараз ви читаєте новину «Сепаратисти зняли відео як знущалися над кіборгами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути