середа, 10 серпня 2016 15:14

Селяни кілька годин не пропускали рейсові автобуси

Селяни кілька годин не пропускали рейсові автобуси

У селищі Тростянець на Вінниччині представники громадської організації "Четвертинівська громадська рада" заблокували рух транспорту на автошляху Вінниця — Бершадь. Кілька десятків селян вимагали у місцевої влади та правоохоронців вплинути на неправомірні дії сільськогосподарського товариства імені Богдана Хмельницького щодо розпаювання, повідомляє "33 канал".

"До конфлікту призвели дії колишнього голови КСП ім. Богдана Хмельницького, тепер уже директора однойменного СТОВ Сергія Ровишина. Він начебто сам собі майно колгоспу передав і оцінив його також на власний розсуд. При цьому "забув" провести загальні збори пайовиків. Збитки — десятки мільйонів гривень. При розпаюванні не була проведена об'єктивна оцінка вартості майна, а пізніше індексація його вартості. Тому вартість основних засобів КСП директором КСП занижена в десятки разів. Екс-директор замість орендної плати за користування дає продукти і відраховує їхню вартість з суми, вказаної в майновому сертифікаті. Відомості про начебто проведені збори пайовиків теж сам друкує, не проводячи зібрань. Ми вважаємо, що таким чином нас відверто грабують. Звернення в прокуратуру, поліцію та правоохоронців за часів минулої влади не мали жодного результату. Тому перекрили дорогу, щоб добитися правди", - каже громадський активіст Володимир Сухопара.

До людей ніхто так і не вийшов. Тому вже за кілька годин вони повернулись додому. Вчора продовжили пікетувати районну прокуратуру, поліцію та районну адміністрацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкладники банку "Михайлівський" перекрили вулицю

Нагадаємо, 5 серпня у селі Нижнів Тлумацького району Івано-Франківського району автобус зіткнувся із металевою огорожею на мосту. Рятувальники діставали водія із розбитого салону.

Зараз ви читаєте новину «Селяни кілька годин не пропускали рейсові автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути