вівторок, 05 квітня 2022 09:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Російський інтернет та повістки в "народну міліцію" - як живе Запорізька область

Російський інтернет та повістки в "народну міліцію" - як живе Запорізька область
Окупаційні війська Росії тимчасово контролюють окремі населені пункти Запорізької області. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Чоловікам тимчасово окупованого Мелітополя на Запоріжжі надсилають фейкові повістки на службу в так званій "народній міліції".

Окупанти також намагаються підключати в місті російський інтернет, повідомила Запорізька обласна військова адміністрація у ранковому зведенні 5 квітня.

На Запоріжжі ворог продовжує обстрілювати мирні села та міста в Пологівському районі. Внаслідок обстрілів загорілося горище у школі мистецтв села Інженерне. Фахівці ДСНС ліквідували пожежу.

"Цивільну інфраструктуру населених пунктів Мала Токмачка, Оріхів окупанти обстрілюють ледь не щодня. Руйнувань зазнають багато будинків, магазинів", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив, скільки російських окупантів ліквідували з початку війни

Збройні сили України дають гідну відсіч ворогу. Знищують особовий склад загарбників та їхню військову техніку.

Станом на вечір 4 квітня та ранок 5 квітня захисники Запорізького краю знищили 24 рашистів, шість бойових броньованих машин, п'ять автомобілів. П'ятьох військовослужбовців РФ - поранили.

"Окрім того, захопили одну бойову броньовану машину. Знищили станцію супутникового зв'язку та ворожий склад боєприпасів поблизу населеного пункту Старомлинівка", - зазначили в повідомленні.

4 квітня стало відомо, що в місті Пологи на Запоріжжі російські загарбники захопили й замінували внутрішню територію центральної районної лікарні. Персонал і хворих попередили про заборону повертатися до закладу. У приміщенні залишилися поранені окупанти.

Зараз ви читаєте новину «Російський інтернет та повістки в "народну міліцію" - як живе Запорізька область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути