Ексклюзиви
неділя, 09 березня 2014 20:30

Російські військові захопили аеродром в Криму і встановлюють кулемети

Аеродром в Новофедорівці (Сакський район) в Криму захопили російські військові, повідомив керівник кримського медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов. За його словами, солдати встановлюють кулемети.

"Від джерел з Новофедорівки стало відомо, що аеродром захоплений російськими солдатами. Їх близько 80 осіб. Обладнали вогневі точки вздовж злітної смуги, встановлюють кулемети. Помічниками у них 40-50 невідомих у цивільному одязі. На аеродром проникли з боку Михайлівки, оскільки не змогли змусити комбрига відкрити основні ворота, проникли з тилу, від прилеглого до аеродрому села. Там порушено огородження периметра аеродрому. "Титушки" своїми автомобілями заблокували всі КПП аеродрому", - написав Селезньов на сторінці в соцмережі Facebook. Раніше він заявив, що чотири "КАМАЗа" з російськими військовими прибутку до аеродрому. В небі літали кілька вертольотів МІ-24.

Крім того, Євромайдан SOS повідомив, що українську військову базу в Новофедірівці штурмують 4 російські військові "КАМАЗи", військові спецпідрозділи і люди в цивільному.

"Навколо частини в повітряному просторі - 2 вертольоти. Інформація від командування частиною", - наголошується в повідомленні. Раніше повідомлялося, що невідомі заблокували військовий аеродром в Джанкої.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові захопили аеродром в Криму і встановлюють кулемети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути