вівторок, 09 серпня 2022 12:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи вдарили по Запоріжжю: наслідки у фото
8

Показали наслідки нещодавнього російського обстрілу Запорізької області. Армія окупантів поцілила по житловій інфраструктурі.

Поранених із травмами різної тяжкості доправили до медичного закладу, повідомила 9 серпня Запорізька обласна військова адміністрація в Telegram.

"Населені пункти Оріхівщини знову опинилися під ворожим вогнем. Зруйновані приватні будинки та квартири. До поліції надійшло 12 повідомлень про збройну агресію ворожої армії проти мирного населення Запорізького краю. Минулої доби під артилерійський обстріл потрапили об'єкти цивільної інфраструктури в місті Оріхів та селі Новояковлівка Оріхівського району", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни з новою силою вдарили по Авдіївці: серед жертв – дитина

Населені пункти Оріхівщини знову під ворожим вогнем
Фото: t.me/zoda_gov_ua
Населені пункти Оріхівщини знову під ворожим вогнем
Населені пункти Оріхівщини знову під ворожим вогнем
Населені пункти Оріхівщини знову під ворожим вогнем
Населені пункти Оріхівщини знову під ворожим вогнем

Ракетний снаряд потрапив всередину житла. Деформовані стіни та дахове покриття, також зруйнована кухня та ванна кімната. В інших домівках ударною хвилею потрощило вікна та фасади.

"Оріхівці повідомили про зруйновані присадибні ділянки, гаражі з автомобілями та інші господарчі будівлі, а також пошкоджені внаслідок збройної агресії квартири", – додали у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Російські окупанти не припиняють хаотичні обстріли Запорізької області. Також намагаються утримати зайняті рубежі й обстрілюють позиції українських бійців.

З початку повномасштабної війни Запорізька область стримує ворожі сили та не дає просунутися їм углиб країни. Показали наслідки російського обстрілу міста Гуляйполе Запорізької області.

Ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою. Терористи намагаються утримуватися на рубежах відступу. Ворог дистанційно обстрілює звільнені українськими захисниками території.

Запорізька область частково перебуває під російською окупацією. На 5 серпня регіон було захоплено майже на 60%.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи вдарили по Запоріжжю: наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути