субота, 05 квітня 2014 09:41

Російські бізнесмени почали цікавитись та скуповувати нерухомість у Криму

Російські бізнесмени почали цікавитись та скуповувати нерухомість у Криму
Нерухомість у Криму стала дуже популярною

Заможні росіяни почали активно їздити в Крим з метою знайти собі цікаві об'єкти для інвестицій або оцінити можливість покупки нерухомості. Однак, як попереджають експерти, самі угоди з купівлею/продажем зараз провернути нереально, оскільки реєстр нерухомості в АРК тимчасово заблокований.

"Багато громадян РФ шукають двокімнатні квартири на Південному березі, вони зараз коштують $ 70-150 тис. Більшість бажаючих - москвичі, адже такі ціни на нерухомість для них - дуже низькі", - розповіли в одному з агентств нерухомості Сімферополя, пише "Сегодня".

Проте, водночас, незважаючи на непрацюючі реєстри, російські юристи обіцяють оформити угоди з нерухомістю, а потім, якщо і виникнуть якісь правові питання, обіцяють виграти справу в суді. Крім того, юристи попереджають, що під час перехідного періоду, в Криму можуть активізуватися шахраї, які захочуть нажитися на купівлі/продажу нерухомості.

"Стабільності з правом власності немає, там правовий хаос. Бажаючі нагріти руки на такій ситуації обов'язково знайдуться. Сплеск привабливості житла зрозумілий - там низькі ціни, але потім виростуть. Так що купити житло, а потім продати - вигідна схема", - розповідають юристи.

Як повідомлялось, раніше Держдума спростила отримання громадянства РФ для російськомовних українців. Процедура передбачає відмову від паспорта України.

Зараз ви читаєте новину «Російські бізнесмени почали цікавитись та скуповувати нерухомість у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути