понеділок, 28 жовтня 2019 16:32

Роман Скорпіон дасть великий сольний концерт

Роман Скорпіон дасть великий сольний концерт
Концерт відбудеться 9 листопада.

9 листопада у Львові на велотреку СКА відбудеться концерт українського співака Романа Скорпіона.

"Тони декорацій, світла і звуку перетворять Львівський Велотрек СКА на наймасштабнішу в країні суперсцену! Це буде вражаючий мегапроект, унікальне шоу. Сольний концерт-сповідь Найбільшого романтика Країни. Прихильники творчості співака почують хіти, які знають на пам'ять у кожному місті і селі. "Закохався", "Поцілую", "Давай будемо разом", "Моя", "Обійму" та багато інших, які змусять співати і танцювати в унісон з улюбленим артистом!", – пишуть організатори концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пройде найбільший жіночий фестиваль "Аніма"

Роман Скорпіон (Шупяк) народився на Миколаївщині Львівської області. Після закінчення школи вступив до Самбірського училища культури по класу хорового диригування. Свої перші пісні та музику Роман писав ще в училищі. Однією з перших була пісня "Так сильно". Був ведучим на різноманітних святах і паралельно записував пісні. 1 вересня 2013-го дав свій перший сольний концерт в рамках міжнаціонального шоу. Займається благодійністю.

Народний артист України, талановитий музикант і композитор, улюбленець українських жінок Степан Гіга запрошує Львів зануритися у теплі хвилі моря кращих хітів виконавця. 18 листопада у Львівському театрі імені Марії Заньковецької музикант дасть великий ювілейний концерт на честь свого 60-річчя.

Зараз ви читаєте новину «Роман Скорпіон дасть великий сольний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути