четвер, 21 травня 2020 15:54

Рівненщина відмовилась послаблювати карантин

Рівненщина відмовилась послаблювати карантин
Комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення не послаблювати карантин у Рівненській області через епідемічну ситуацію. Фото:pixabay

У Рівненській області вирішили не послаблювати карантин з 22 травня.

За кількістю нових випадків коронавірусу минулої доби зафіксували рекорд, про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль у Facebook.

Комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення не послаблювати карантин у Рівненській області через епідемічну ситуацію. Минулої доби в регіоні зафіксували 66 випадків Covid-19. Це новий місцевий антирекорд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ оживе: Кличко потішив новинами щодо пом'якшення карантину

За словами голови ОДА, спалах виявили у Здолбунівському інтернаті для людей похилого віку та осіб з інвалідністю, де заразилися 6 працівників і 6 підопічних. Інтернат закрили для відвідувачів, контактних осіб обстежують.

"У зв'язку з продовженням карантину, обмеження, які діяли досі, залишаються. Якщо протягом 7 днів на території області буде зафіксовано не більше 150 випадків захворювання на коронавірус, обласна комісія ТЕБ та НС перегляне своє рішення", - зазначив Коваль.

У середу, 20 травня, у Чернівецькій області підтвердили 46 нових випадків коронавірусу. Тому голова ОДА повідомив, що карантин послаблювати в області не будуть.

Зараз ви читаєте новину «Рівненщина відмовилась послаблювати карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути