Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 12:48

Викрили завод із виготовлення фальсифікованої кави

Викрили завод із виготовлення фальсифікованої кави
За добу виготовляв близько тисячі упаковок кави. Фото:static.espreso.tv

На Львівщині працівники Управління захисту економіки спільно з слідчими поліції викрили і припинили нелегальний "бізнес" з виробництва та продажу фальсифікованої кави.

45-річний львів'янин облаштував у власному домогосподарстві на другому поверсі незаконне виробництво. Туди можна було потрапити лише ліфтом, - пише "Вголос".

За добу він виготовляв близько тисячі упаковок кави. Фальсифіковану продукцію відвантажували з цеху у Львові. Збут проводили через підставних осіб в іншому регіоні України, де зловмисник організував так званий "офіс продаж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві продавали психотропи під виглядом препаратів для схуднення

Підроблену каву розповсюджували на оптових ринках Львова, а також у мережі невеличких торговельних закладів західного регіону. Роботу з клієнтами проводили також через Інтернет.

Зловмисникові загрожує покарання – штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Йому конфіскують і знищать відповідну продукцію та знаряддя і матеріали, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Правоохоронці викрили діяльність підпільного цеху, де було організовано масове виробництво фальсифікованого алкоголю.Щомісяця в "підпільному цеху", який був організований одним із жителів Чернігова в цьому місті, вироблялося 2 - 2.5 тис. літрів фальсифікованої алкогольної продукції.

Зараз ви читаєте новину «Викрили завод із виготовлення фальсифікованої кави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути