пʼятниця, 16 лютого 2018 05:32

У Києві продавали психотропи під виглядом препаратів для схуднення

У Києві продавали психотропи під виглядом препаратів для схуднення
У Києві зловмисники незаконно продавали психотропи. Фото: elcorreo.com

В українській столиці прокуратура спільно з Нацполіцією викрила учасників злочинної групи, які під виглядом препаратів для схуднення збували через Інтернет психотропи.

"Київської місцевою прокуратурою № 1 спільно з поліцією Голосіївського району та Управлінням протидії наркозлочинності ГУНП в м. Київ викрито групу осіб, які займалися розповсюдженням наркотичних засобів під виглядом препаратів для схуднення через Інтернет", - пише прес-служба прокуратури міста Києва.

Внаслідок проведення слідчих розшукових дій правоохоронцями встановлено, що організована злочинна група у складі 6 осіб організувала і налагодили збут психотропної речовини сибутрамін, під виглядом препарату для схуднення "Lida DaiDaiHua" з замовлення на сайті https: //похудеть.in. ua.

Уточнюється, що отримати замовлений препарат можна було через поштові відділення, в мережі аптек, а також доставкою кур'єром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець хотів купити дитину за $250 і наркотики

В ході проведених обшуків виявлено спеціальне приміщення, в якому зберігалися препарати разом з обладнанням, необхідним для їх виготовлення кустарним способом.

"Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 1 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

На Хмельниччині затримали контрактника однієї з військових частин. Військовослужбовець загалом збув 6 грамів психотропної речовини "амфетамін" за 2 тисячі гривень. Під час чергового збуту правопорушника затримали.

Зараз ви читаєте новину «У Києві продавали психотропи під виглядом препаратів для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути