Ексклюзиви
вівторок, 12 березня 2019 17:02

П'яна жінка схопилася за гранату

П'яна жінка схопилася за гранату
В Полтаве п'яна жінка погрожувала підірвати гранату. Фото: pl.npu.gov.ua

У суботу 9 березня близько 11-ї години ранку в Полтаві правоохоронці затримали жінку з гранатою. Жінка перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це сьогодні повідомили в Полтавському обласному управлінні нацполіції.

25-річна мешканка Полтави ходила вулицею Шевченка неподалік автостанції та погрожувала перехожим підірвати гранату, яку тримала у руках.

Жінка з самого ранку зустрілася зі своїм знайомим у кафе в цьому ж районі. Разом розпивали спиртне. Коли обидва сп'яніли, між ними виникла суперечка.

Розігріта алкоголем полтавка витягнула із кишені верхнього одягу предмет, схожий на гранату Ф-1. Розмахуючи нею, почала погрожувати вирвати чеку та підірвати кафе. Почувши, що співробітники закладу викликають поліцію, хуліганка вибігла на вулицю.

Правоохоронці, які прибули на виклик, відвели перехожих на безпечну відстань та змусили жінку покласти небезпечний предмет на землю.

На місце події викликали фахівців вибухотехнічної служби. Після огляду предмета з'ясувалося, що граната учбова. Цього разу реальної загрози життю та здоров'ю громадян не було. Однак, нетвереза полтавка налякала перехожих не на жарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подзвонив дружині, щоб попрощатися — полтавця знайшли у річці

"Ця граната максимально схожа на бойову зовні і навіть за вагою. З такими тренуються, наприклад, призовники на полігоні. Відповідальності за носіння чи зберігання таких предметів законодавство не передбачає. Але погрози караються законом ", - пояснив речник обласної поліції полковник Юрій Сулаєв.

Варто зазначити, що буквально через дорогу від місця пригоди знаходиться Полтавський обласний військовий комісаріат. Чи стосується це обставин справи, з'ясує поліція.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Санкція передбачає покарання у виді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на термін до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років.

У Полтаві в аварії постраждала 4-місячна дитина. Одразу три учасника дорожнього руху проїхали перехрестя з порушенням правил.

Зараз ви читаєте новину «П'яна жінка схопилася за гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути