Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2014 10:45

"Правий сектор" відкрив свою "гарячу лінію"

"Правий сектор" відкрив свою "гарячу лінію"

"Правий сектор" Львівщини просить повідомляти йому про чиновників, лікарів, депутатів, міліціонерів, суддів, сільських голів, які зловживають посадою. Обласний провід організації офіційно виставив телефон та електронну адресу, куди можна повідомляти про зловживання.

"Втеча Януковича із трону – це не перемога, а лише подолання чергової сходинки до країни нашої мрії, де усі житимуть чесно, дотримуватимуться справедливих законів та поважатимуть навколишніх людей. Зараз ми маємо провести значно складнішу роботу – очистити Львівщину від щурів, котрі на місці підтримували режим Януковича, беручи хабар, які йшли на общак банди, покриваючи злочинців, знущаючись над простим і "безправним" населенням. Наше завдання – не допустити перетасовки колоди і прогнати усіх жадібних зайд з державних структур найрізноманітніших рівнів, починаючи від сільрад і закінчуючи обласним управлінням СБУ. Ми з Вами просто змушені доламати хребет цій прогнилій системі заради пам'яті Героїв Небесної сотні", – йдеться в заяві.

Активісти готові займатися справою стільки, скільки знадобиться. Також приймаємо допомогу від журналістів, громадян, активістів, юристів та службовців.

Про злочинні дії теперішніх чи уже колишніх високопосадовців, про їх злочини, які має знати громада, "Правий сектор" закликає повідомляти за номерами: 098 78 05 223, або на електронну адресу – [email protected].

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" відкрив свою "гарячу лінію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути