неділя, 13 січня 2019 16:53

Повзав по коробках з печивом: у супермаркеті помітили таргана

Повзав по коробках з печивом: у супермаркеті помітили таргана
Припускають, що таргани могли потрапити у магазин з квартир через вентиляцію, оскільки він розташований на першому поверсі житлового будинку. Фото:h5.googleusercontent.com

У Мелітополі на Запоріжжі в одному з супермаркетів мережі "Брусничка" відвідувачі помітили, як таргани повзають по коробках з печивом.

Люди припускають, що комахи можуть також перебувати на кухні магазину, - пише РІА "Мелітополь".

Магазин розташовується на зупинці "Елена".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік за загадкових обставин помер в супермаркеті

"За довгий час уперше зайшла у "Брусничку". Коли підійшла до коробок з печивом, не очікувала побачити таргана. Я не виглядала та не намагалася його знайти, просто зайшла в магазин і підійшла до печива, але відразу побачила його. Розгулював, як у себе вдома. Якщо тарган ходить по печиву, отже і на кухні вони також є!" – розповіла одна з відвідувачок.

Припускають, що таргани могли потрапити у магазин з квартир через вентиляцію, оскільки він розташований на першому поверсі житлового будинку.

"Але цей факт не виправдовує персонал продуктового магазину, який є зобов'язаним стежити за чистотою та санітарної безпекою у торгових залах", – наголошують представники видання.

Це вже не перший випадок у Мелітополі, коли у супермаркеті "Брусничка" помітили тарганів – попереднього разу ці комахи повзали по мандаринах. Додамо, ця мережа належить олігарху Рінату Ахметову.

В Одеській області 26-річна жінка залишала трьох дітей вдома без їжі і в антисанітарних умовах.Старша дитина попросила про допомогу, сказавши, що у неї таргани в голові дуже сверблять.

Зараз ви читаєте новину «Повзав по коробках з печивом: у супермаркеті помітили таргана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути