середа, 21 березня 2018 16:20

Півтора десятки Байраків судяться із власником таксі за порівняння із Путіним

Півтора десятки Байраків судяться із власником таксі за порівняння із Путіним
Скандальна візитівка, яка обурила лисянських Байраків

14 позовів до суду подали мешканці Лисянки Черкаської області, які носять прізвище Байрак. Вимагають стягнути із підприємця Євгена Головнича від 50 до 100 тисяч гривень кожний. Справа слухатиметься в Звенигородському суді.


У липні минулого року жителі селища отримали візитки від місцевого таксі "Сольва". Власником таксі є підприємець Євген Головнич. У візитівці повідомлялося про знижки. Мовляв тепер тарифи на проїзд селищем знижено до 20 гривень. Однак пильні читачі роздивилися на папірці водяні знаки. Якщо прочитати текст у зворотному боці справа наліво, то виходить нецензурний напис латиною: "Hu..lo Bairak".

Додумався порівняти мене із Путіним.


Візитівка обурила конкурента Євгена Головнича – Сергія Байрака. Той звернувся до суду. Разом із ним подали позови ще 13 мешканців селища із прізвищем Байрак. Стверджують, що двозначна візитівка образила їхню честь і гідність.


"Взагалі в Лисянці 50 осіб носить прізвище Байрак, – каже Сергій Борисович. – Вони чекають чим завершаться наші позови, а потім подаватимуть свої. Головнич – малоприємна людина. Улітку я поставив дві машини таксі біля свого магазину, щоби розвозили покупців із товаром. Маю магазин будівельних матеріалів і не кожен покупець має можливість доставити додому куплене. Поява таксі-конкурента неабияк розлютила Євгена Головнича. І от він удався до такої витівки. Додумався порівняти мене із Путіним. Люди радили мені відповісти аналогічно, але я культурна людина, яка йде цивілізованим шляхом. Ми звернулися до суду. Усі 14 позовів оплатив я. Сума відшкодувань, які ми вимагаємо – від 50 до 100 тисяч гривень для кожного. Таксисти, які працювали в Головнича, тепер масово переходять до мене. Люди скаржаться на його грубість. Зараз я маю 15 автомобілів і це ще не кінець".
Євген Головнич упевнений, що справи проти нього – безперспективні.


"Справи безперспективні. Здається, станом на сьогодні семи позивачам суд уже відмовив, – каже Євген Володимирович. "Думаю, решту чекає те саме. Я не можу відповідати за те, що комусь привиділося, і як кому прочиталося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат заявив про погрози від голови Кам'янської районної ради


Зі слів Олександра Байрака справи відмовився розглядати Лисянський суд. Зараз вони в Звенигородці. Якщо й там не розглядатимуть – відправлять до Черкас.

Зараз ви читаєте новину «Півтора десятки Байраків судяться із власником таксі за порівняння із Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути