пʼятниця, 16 березня 2018 11:55

Депутат заявив про погрози від голови Кам'янської районної ради

Депутат заявив про погрози від голови Кам'янської районної ради
До свого обрання Сергій Сундуков очолював Кам'янську РДА

Депутат Кам'янської міської ради Сергій Могилка написав заяву в поліцію. Просить правоохоронців захистити його від погроз голови Кам'янської районної ради Сергія Сундукова.


"У нас недавно створили об'єднану територіальну громаду, – каже Сергій Борисович. – Ще не всі об'єкти власності розподілені. Частиною продовжує керувати районна рада. Але ми готуємося до передачі. В цих рамках хотіли перевірити використання коштів на ремонт станції юних техніків і спортивної школи, який недавно провела районна рада. Все робили законно, бо є закон 2939 про прозорість використання коштів. Я написав запит, де просив надати мені кошторис та акт виконаних робіт при ремонті станції юних техніків і спортивної школи. Річ у тім, що я лазив на дах і перевіряв якість робіт. Ні балки, ні крокви не замінили. Суму ремонту явно завищили. Буквально через 10 хвилин передзвонив голова райради Сергій Сундуков. Кричав, що це не мої повноваження і щоби я був уважним. Інакше на голову раптом звалиться колода чи взагалі закатають в асфальт".


Могилка каже, що депутатом його обрали вперше і він до такого рівня спілкування не звик.
"Про всяк випадок я звернувся до поліції. Написав заяву про погрози від голови районної ради".
Начальник Кам'янської поліції Сергій Водоп'янов підтверджує факт написання заяви.
"Ми її отримали, зараз тривають слідчі дії. Про підсумки зможемо повідомити за кілька днів".


Голова Кам'янської районної ради Сергій Сундуков заперечує, що погрожував Могилці.
"Він абсолютно некомпетентний у цих питаннях. Ремонт проводив відділ освіти РДА. Районна рада лише виділяла кошти. Яким боком я до цих документів? Щодо погроз з мого боку, то це взагалі маразм. Хай перевірять записи наших розмов. Може, він мене з кимсь переплутав, адже працює охоронцем і на цій роботі всяке може бути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вовка-альбіноса бачили на Черкащині

До призначення в Кам'янську РДА та обрання головою райради Сергій Сундуков займався асфальтуванням доріг у фірмі, де керує його батько.

Зараз ви читаєте новину «Депутат заявив про погрози від голови Кам'янської районної ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути