Ексклюзиви
неділя, 22 жовтня 2017 04:16

Показали унікальні картини, які зцілюють людей

  Роботи вінничанки Венери Рибаченко зцілюють та притягують удачу. Фото: vlasno.info
Роботи вінничанки Венери Рибаченко зцілюють та притягують удачу. Фото: vlasno.info

Вінничанка Венера Рибаченко виготовляє унікальні полотна для картин та декоративних іграшок з польових ромашок, волошок, полину та будяків. Картини допомагають знайти гармонію в собі та зцілюють людей.

Про це пише vlasno.info.

"В 90-і роки почала займатись духовними практиками із самозцілення людини. Багато вивчала й з головою поринула в науку", - говорить жінка.

Працює з технологією фітополотна, яке побачила в одному з храмів, коли подорожувала Індією.

"Влітку збираю голівки різноманітних квітів. Їх ріжу, вимочую та висушую. Далі додаю ще кілька секретних природних речовин, розкатую та формую пластини, які залишаємо під сонцем. Трав'яні листки з фітополотна мають обов'язково сохнути на сонці, аби сповна ввібрати його тепло та енергію. Вони завжди темно-зеленого кольору. Такі картини ми створювали для себе, дарували друзям, пізніше почало надходити все більше й більше замовлень, і я почала їх готувати набагато більше", - розповідає Венера Рибаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cтворили мобільний додаток цитат Любомира Гузара

За словами пані Венери, важливо не просто купити картину та повісти її вдома. Вона повинна нести певний сенс та приховану енергетику. Неправильно підібрана картина може призвести до розладів у родині, безгрошів'я і навіть хвороб.

Створюючи свої роботи, майстриня молиться, аби "вдихнути" в них добро. Каже, для українців найкраще підходять картини із зображенням слов'янських символів.

Художниця додає, що лукуватися її картинами просто. На них необхідно дивитись і думати про все хороше. Тоді людина активує енергію й лікує себе.

Зараз ви читаєте новину «Показали унікальні картини, які зцілюють людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути