Ексклюзиви
субота, 08 жовтня 2022 07:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Південний фронт: ворог дискредитує ЗСУ на Запоріжжі

Південний фронт: ворог дискредитує ЗСУ на Запоріжжі
Для створення фейкового контенту ворог додатково залучає спеціальних кореспондентів російських ЗМІ. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На тимчасово захоплених територіях Запорізької області противник намагається активізувати заходи з дискредитації підрозділів Збройних сил України.

Для створення фейкового контенту ворог додатково залучає спеціальних кореспондентів російських ЗМІ, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 8 жовтня.

"На Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник наступальних дій не проводив. Від ворожого вогню постраждала інфраструктура в районах 16 населених пунктів. Серед інших: Времівка, Темирівка, Ольгівське, Гуляйпільське та Залізничне", – додали у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на фронті: свіжі карти бойових дій

На Південнобузькому напрямку обстрілів із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали райони понад 27 населених пунктів, що поряд із лінією зіткнення.

"Противник активно залучає безпілотники різних типів для ведення розвідки та завдання ударів. Минулої доби наші захисники на різних напрямках збили вісім БПЛА: п'ять типу "Орлан-10" та три типу Shahed -136", – ідеться в повідомленні.

У тимчасово окупованій Кирилівці Запорізької області російські окупанти та їхні пособники розпочали так звану націоналізацію. Примусово почали відбирати й ставити охорону на бази відпочинку, керівники яких відмовилися співпрацювати з окупантами.

Оскільки в тимчасово захопленому Мелітополі чоловіків масово почали хапати на вулицях для так званої мобілізації, мешканці міста масово намагаються виїхати. На пункті пропуску у Василівці утворилися черги з тисяч автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Південний фронт: ворог дискредитує ЗСУ на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути