понеділок, 18 грудня 2017 04:25

Після введення електронної черги терміновий паспорт видають за 2 місяці

Автор: ДП Документ
  Виїзд за кордон: терміновий паспорт видають за 1,5-2 місяці
Виїзд за кордон: терміновий паспорт видають за 1,5-2 місяці

Через завелику кількість звернень, терміновий закордонний паспорт видають за півтора місяці. Максимум документ можуть виготовляти до двох місяців.

Про це Gazeta.ua розповів керівник Міграційної служби України у Вінницькій області Борис Наливайко.

"Справді є затримки по видачі термінових закордонних паспортів. Це обумовлено тим, що велика кількість людей хочуть їх отримати. В роботу взяли багато документів. Очікуємо, що з Нового року оформлення паспортів пришвидшать. У січні на "Поліграфі-Україна" запустять додаткове обладнання, на якому виготовляють саме закордонні паспорти", - сказав Борис Наливайко.

Не терміновий закордонний паспорт виготовляють протягом 3 місяців.

"Ось отримали паспорти, документ на які здали 12 вересня. Рівно 3 місяці виготовляли нетерміновий паспорт. 2 листопада люди здали документи на терміновий паспорт. Отримали його рівно за 1,5 місяці", - зауважив Наливайко. – Бажаючі можуть отримати вільні талони зранку в терміналі. Якщо хтось не приходить на заявлений час, а такі є щодня, то програма автоматично ставить у чергу людину, яка прийшла в цей день, і вона подає документи. Задоволений введенням електронної черги. Нема списків, які люди переписували по кілька разів а потім сварилися. Все чесно і прозоро".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через 2,5 тижня українці їздитимуть в Дубаї без віз

У Вінниці запрацювала електронна черга для оформлення закордонних паспортів. Ця новація повинна ліквідувати постійні черги на отримання документів.

Стати в чергу можна після отримання талону в терміналі Міграційної служби або зареєструватись онлайн на офіційному сайті і прийти у вказаний день та час.

Зараз ви читаєте новину «Після введення електронної черги терміновий паспорт видають за 2 місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути