Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 15:47

Підприємці не постраждають - Нацагентство про арешт об'єктів одеського нардепа

  Держава призначить керуючого активами Леоніда Климова
Держава призначить керуючого активами Леоніда Климова

Як повідомили сьогодні представники Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманих від корупційних та інших злочинів (АРМА), підприємці, які працюють в заарештованих будівлях торгового центру біля Привозу і ЦУМу не постраждають. Орендна плата підвищуватися не буде. Управляти заарештованими активами буде призначена державою людина, а доходи будуть надходити до держбюджету.

"Ми зробимо все можливе, щоб жоден підприємець не відчув ніякого дискомфорту від втручання ГПУ і СБУ в їх роботу. Ми зацікавлені, щоб підприємства працювали, процвітали і приносили користь державі", - заявив представник АРМА Андрій Потьомкін.

Нагадаємо, що сьогодні київські силовики в рамках розслідування справи про корупцію заарештували 5 об'єктів, які належать одеського нардепу Леоніду Климову. Це база відпочинку "Золотий бугаз" в Грибівка, склади на вулиці Аеропортівський, 10, ЦУМ на Пушкінській, 72, паркінг на Пантелеймонівській, 21, і торговий центр на Пантелеймонівській, 88.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці не постраждають - Нацагентство про арешт об'єктів одеського нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути