Ексклюзиви
вівторок, 01 жовтня 2019 04:15

Переселенець-таксист влаштовує караоке для пасажирів

Переселенець-таксист влаштовує караоке для пасажирів
vn.suspilne

Вінницький таксист-переселенець Андрій Турко у власній автівці облаштував караоке.

Пасажирам пропонує мікрофон і пісню — на вибір, пише suspilne.

"Вартість послуги від цього не змінюється. Таким чином хочу підняти настрій — і собі, і клієнтам, - розповідає Віталій. Сам переїхав із Луганщини 5 років тому.

На Луганщині — мав власний бізнес. Зробити з автівки — караоке — вирішив півтора місяця тому.

У його плей-листі — сотні тисяч пісень. Купує їх через спеціальний додаток. Ролики зі співучими пасажирами — Андрій завантажує на youtube. Перед тим запитує дозволу.

"Бувало таке, що не кожен день можна знайти людину, готову заспівати. Або такого, кого можна розмістити на каналі. Я не хочу викладати когось, хто буде виглядати амбівалентне", розповів таксист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У місті майстринь манікюру більше, ніж таксистів"

"Такі поїздки правил дорожнього руху не порушують, - каже речниця обласних патрульних Тетяна Плахотнюк. - Кожного пасажира — водій просить пристебнутися, сам мікрофона до рук не бере. Лиш підспівує".

Швейний бізнес справа не з дешевих. На обладнання треба мінімум $10 000, щоб купити професійні швейні машини, оверлок, ніж для розкрою тканини та інше. Одна машина китайського виробництва коштує близько 12-15 000 грн. Проте спочатку варто визначитись що саме та скільки виробів шити, хто це буде купувати.

Про це Gazeta.ua розповідає підприємець Ігор Шостак з Луганська. До 2014 року він мав власний швейний цех та марку одягу, що продавалась у великих торговельних мережах міста. Через військовий конфлікт на сході України, вимушений був покинув усе. Зараз відроджує справу у місті Кременчук Полтавської області.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець-таксист влаштовує караоке для пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути