четвер, 30 квітня 2015 19:01

Перед виборами тарифи на комунальні зменшаться - нардеп
2

Фото: Анна Бова

Сьогодні на сесії Вінницької обласної ради було прийнято звернення до уряду щодо зменшення цін на тарифи та послуги. Депутати проголосували за нього одноголосно. Депутат Верховної ради Іван Спориш, який приїхав на сесію, сказав, що тарифи підняли тимчасово.

"Всі партії, влада, опозиція хочуть сподобатися людям. Гарантую, перед виборами будуть зняті тарифи та повернуті всі пільги пенсіонерам. Можливо не повністю. Вже за газ не буде 3,60, можливо буде 2-2,5 гривні. Підняття тарифів - то вимога міжнародного валютного фонду. Поки що питання номер один, ми повинні навчитися економити", - сказав депутат.

Також просив усіх перетерпіти 2015 рік, аби не давати Путіну приводу для критики, ніби у нас лише забастовки та мітинги. Звернув увагу і на плакати із лозунгами про Яценюка, корупцію та уряд, які перед засіданням сесії розклеїли представники об'єднання "Свобода".

"Розумію, що "Свобода" хоче себе перед виборами показати. Але в тому, що вони понаписували - нічого поганого немає. Про корупцію та олігархів - то правда. Про те, що Яценюк тушка - частково так, частково ні. Погоджуюся, корупція - нікуди не поділася і її треба долати. Так і за олігархів, коли Коломойського хотіли бавити, Ахметова та інших. Добре, що вистачило депутатам розуму. Всі процеси так повільно відбуваються, бо у Верховній Раді дуже багато популізму і любіювання власних інтересів. Кожен хоче протягнути те, що стосується виключно його. Чесним людям, які дійсно прийшли працювати, там немає як бути. Якби я не був мажоритарником - то давно покинув би той бардак", - додав депутат.

Кілька активістів вимагали також від нардепа негайно звільнити Юрія Павленка (Хорта), якого називають політв'язнем. Але Спориш пояснив, що то не його компетенція.

Зараз ви читаєте новину «Перед виборами тарифи на комунальні зменшаться - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути