Ексклюзиви
неділя, 14 травня 2017 07:08

Педофіла відпустили у день затримання

Педофіла відпустили у день затримання
Чоловік пригощав дитину цукерками, потім садив на коліна і цілував. Фото: 1obl.ru

"Я лише давав цукерки, брав на руки і цілував. Що тут такого?" - говорить 28-річний Віталій у супермаркеті Черкас. Його спіймала мама, малолітню дочку якої він зваблював. Обирав дітей 7-10 років поки гралися на дитячому майданчику.

Педофіла затримали батьки із поліцією 14 травня 2016 року. Напередодні одна із дівчаток розповіла мамі про чоловіка, який підходить із цукерками, потім садить на коліна, цілує. Таке з нею повторювалося 4 рази. Були й інші діти.

"Ми розшукували його три години: я та дві патрульні машини. Знайти по гарячих слідах допомагали люди. Майже втратили надію спіймати", – розповідає Ольга. Прізвище не вказує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік майже рік розбещував 14-річного школяра

"Патрульним вдалося дізнатися місце його проживання. Віталія вивели з його під'їзду. При ньому були документи, а у кишені лезо. Коли у нього спитали, навіщо, він сказав: "Щоб голитися". Але це був не станок для гоління, а велике лезо старого зразка. У нього вдома також знайшли фотографії з дитячою порнографією".

Того ж дня його відпустили через нестачу доказів. 15 травня Віталій знову пішов на дитячий майданчик у мікрорайоні Митниця. Коли його біля дітей помітили батьки, злякався і втік. Вдома порізав вени та потрапив до лікарні.

За письмової згоди Віталія правоохоронці огляд його кімнати, вилучили ноутбук та диски. На них містилися фото та відео з дитячою порнографією. Окрім статті про хуліганство, йому нічого не змогли пред'явити.

Зараз ви читаєте новину «Педофіла відпустили у день затримання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути