пʼятниця, 28 квітня 2017 17:37

Чоловік майже рік розбещував 14-річного школяра

Чоловік майже рік розбещував 14-річного школяра
Чоловік майже рік займався сексом із чоловіком. За послуги отримував гроші ФОТО: lvivexpres.com

У Львові 14-річний школяр майже рік займався інтимом із 47-річним чоловіком. Педофіла затримали у готелі по вулиці Джерельній, 27 квітня. Він клявся, що хлопець його родич та вирішив просто відпочити в номері.

Про це повідомила патрульна поліція міста.

"Коли педофіл привів підлітка до готелю, адміністрація запідозрила недобре. Персонал викликав правоохоронців. Під час затримання збоченець виправдовувався. Розповів, що його нібито родич вирішив поласувати морозивом та відпочити. Однак сам потерпілий зізнався, що чоловіка знає майже рік. Із ним познайомився у соцмережі влітку минулого року. Вони переписувалися та зустрічалися. Хлопець займався із чоловіком сексом. За послуги отримував гроші. Востаннє - 300 грн. Юнак пояснив, що батько помер, а мама на лікуванні", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі столиці спіймали педофіла

Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. Раніше він мав аналогічні проблеми із законом. Збоченцю загрожує до 5 років ув'язнення.

Запорізькі активісти спіймали поліцейського-педофіла, який розбещував 13-річну школярку. Чоловіка відпустили правоохоронці. Однак активісти добиваються для нього покарання. Затриманий - Кушнеренко Дмитро Вікторович. Проживає у Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік майже рік розбещував 14-річного школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути