четвер, 13 квітня 2017 20:01

Поліцейський розбещував 13-річну школярку
4

Переписка
Фото: Охота на педофилов в Запорожье
Переписка
Переписка
Переписка

Запорізькі активісти спіймали поліцейського-педофіла. Чоловіка відпустили. Однак активісти добиваються для нього покарання.

Про це повідомляє організація "Охота на педофилов в Запорожье".

"Активісти спіймали 25-річного бійця полку особливого призначення "Дніпро-1". До того ж він вчиться на поліцейського. Чоловік приїхав на зустріч до 13-річної школярки. Розподілив ролі гри. Вона мала бути "пані". А він - "рабом". Педофіл засипав дівчинку збоченськими пропозиціями. Надсилав їй інтимні фото. А після з'явився сам. Аби довести провину поліцейського, активісти від імені школярки попросили взяти з собою "іграшки" для утіх. Приніс він морквину, одноразовий станок, гумові рукавички і презервативи. Коли зрозумів, що на зустріч до нього прийшла не дівчинка - намагався втекти. Збоченця передали правоохоронцям. Однак ті його відпустили. Затриманий - Кушнеренко Дмитро Вікторович. Проживає у Дніпрі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пастор, який зґвалтував 13 дівчат, помер у в'язниці

У Києві біля МакДональдза на Хрещатику активісти спіймали педофіла. 8 березня 29-річний чоловік прийшов на зустріч із 13-річною дівчиною. Чоловік переписувався з дівчиною у соцмережі під ім'ям Misha Fara. Школярка відразу написала, що їй 13 років. Проте ця інформація не стала на заваді для педофіла. Відкрито пропонував оральний секс. Після цього педофіл призначив зустріч у центрі столиці. Дівчина прийшла. Проте не сама.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський розбещував 13-річну школярку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути