субота, 26 березня 2022 13:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти погрожують українським ЗМІ: "Вас ждут допросы с пристрастием"

Окупанти погрожують українським ЗМІ, які пишуть правду про війну в Україні. Розсилають анонімні листи із попередженням на електронні адреси видань.

У листах загарбники вимагають припинити працювати на користь України, написала у своєму телеграм-каналі уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

"Зокрема, такі листи надійшли на електронну пошту працівників онлайн-видань "Європейська правда" та "Главком", запорізьких сайтів inform.zp.ua та 061.ua. Причиною є інформування читачів про невигідні для рашистськоі пропаганди факти російської агресії проти України", - ідеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні загинув запорізький журналіст Олег Якунін

Автор: твіттер Людмили Денісової
 

Терористи залякують журналістів тюремним ув'язненням, якщо вони не звільняться зі ЗМІ та продовжуватимуть працювати, зауважила Людмила Денісова.

"Закликаю світову спільноту відреагувати на факти залякування українських журналістів з метою викривлення правди про російську агресію в Україні та посилити санкційний тиск на державу-терориста РФ", - написала уповноважена з прав людини.

Загарбники продовжують примусово вивозити українців за межі держави. Спершу їх змушують пройти так звані фільтраційні табори. Після цього - відправляють у віддалені та депресивні райони Росії, повідомляла раніше Людмила Денісова.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти погрожують українським ЗМІ: "Вас ждут допросы с пристрастием"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути