Ексклюзиви
субота, 24 липня 2021 09:57

Одним - тепло, а іншим - похолодання. Кому пощастить із погодою

Одним - тепло, а іншим - похолодання. Кому пощастить із погодою
Сьогодні по всій країні очікується комфортна температура. Фото: pexels.com

В Україні 24 липня в усіх регіонах очікується тепла погода із середньою температурою +25°C та +28°C. Можлива невелика хмарність, яка мине без опадів. Ймовірність дощу є лиш на Житомирщині. Найхолодніше - в Хмельницькому.

Про це повідомили в УНІАН.

На півночі держави очікується комфортна та сонячна погода +25°C...+26°C. У Житомирській області можливі невеликі дощі. На решті території - невелика хмарність, без опадів.

У західних областях +23°C...+ 26°C, найнижча температура - в Хмельницькому. В центрі України очікується мінлива хмарність, місцями - хмарно з проясненнями. Повітря прогріється до +25°C...+27°C. Опадів не буде.

На сході +27°C, лише на крайньому сході стовпчики термометрів можуть піднятися до +29°C. Схожа ситуація й на півдні. Синоптики прогнозують до +28°C. У Криму повітря максимально прогріється до +26°C. Очікується невелика хмарність.

Найближчий тиждень в Україні буде тепла та дощова погода. Стовпчики термометрів здебільшого не переходитимуть межу в +30°С. Спекотніше буде хіба на Півдні. Там очікують до +31°С.

Зараз ви читаєте новину «Одним - тепло, а іншим - похолодання. Кому пощастить із погодою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути