неділя, 05 грудня 2021 02:52

Новий рік у Львові: точок продажу ялинок цьогоріч поменшало
3

Фото: city-adm.lviv.ua

З 18 грудня у Львові стартує продаж новорічних ялинок. Триватиме він до 6 січня. Придбати ялинки можна буде у всіх районах міста.

Традиційного продажу новорічних дерев не буде лише біля залізничного вокзалу, повідомила пресслужба Львівської міської ради.

"Лише на вул. Чернівецькій (залізничний вокзал. - Gazeta.ua) ми не пропонуємо цьогоріч здійснювати продаж ялинок. Якщо залізниця запропонує на території своєї стоянки, тоді ми зможемо прийняти окреме рішення", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві почали збирати головну ялинку країни - фото

Також з 17 до 20 січня у Львові працюватиме різдвяний ярмарок на просп. Свободи та пл. Ринок.

"Ярмарок цьогоріч буде не дуже великий. Зазвичай це було близько 250 будиночків, натомість зараз ми дозволили розмістити 90 будиночків на просп. Свободи та 50 будиночків на пл. Ринок", - розповіла директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Як і торік маленькі ярмарки будуть в сквері на вул. Валовій, вул. Курбаса, у Сихівському районі біля Центру Довженка та інших місцях.

З 16 грудня у Києві працюватимуть 14 новорічних локацій для киян і гостей міста. Цьогоріч облаштувати новорічні локації дали можливість різним командам.

Зараз ви читаєте новину «Новий рік у Львові: точок продажу ялинок цьогоріч поменшало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути