Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2018 04:25

Невдала економія: соцмережі обурюються туалетом будинку культури

  У Смілі за 200 тисяч гривень зробили ремонт у туалеті місцевого будинку культури. Фото: remontspravka.com
У Смілі за 200 тисяч гривень зробили ремонт у туалеті місцевого будинку культури. Фото: remontspravka.com

У Смілі за 200 тисяч гривень зробили ремонт у туалеті місцевого будинку культури.Користувачів соцмереж вразило, що у туалеті немає перегородок.

У першочерговому проекті передбачався такий вид робіт. Проте потім фінансування вирішили урізати і вивільнені кошти перенаправити на інший об'єкт.

"Тут, як мінімум, неефективне використання бюджетних коштів. Порушено право на приватність та обмежено доступ маломобільних груп населення, зокрема осіб із інвалідністю до приміщення. Відсутні поручні для осіб з інвалідністю, а чаші Генуя, взагалі, заборонені в цивілізованому світі. Боюсь, навіть думати, що там з вхідною групою", - каже регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Леся Валяєва, пише infomist.ck.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Робитиме три ходки" - чиновники дають аварійне авто возити школярів

Сушарки для рук можуть поширювати небезпечні для здоров'я мікроорганізми. Систему поширення бактеріальних інфекцій у туалетах Франції, Італії та Великої Британії вивчав професор Марк Вілкокс із Лідського університету. Результати дослідження він публікував у Journal of Hospital Infection

Зараз ви читаєте новину «Невдала економія: соцмережі обурюються туалетом будинку культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути