середа, 28 лютого 2018 18:29

Немовля померло уві сні: лікарі не знають причину

Немовля померло уві сні: лікарі не знають причину
Немовля померло уві сні. Фото: transkarpatia.net

У Черкаській області здорова піврічна дитина померла уві сні . Причиною загибелі немовля лікарі називають синдром раптової смерті, якому не знаходять пояснення.

Мати 26-річна Тетяна Видрик погодувала немовля близько 3:00, а на ранок дівчинка вже не дихала, повідомляють nnovosti.info.

"Роздягнена до мене прибігла. Руки й ноги трусяться, не може слова вимовити. Питаю її що таке, а вона й каже, що дитина померла", – розповіла сусідка Галина Галка.

За словами місцевого фельдшера, дівчинку вона оглядала кожного місяця, і та була абсолютно здоровою. Жодних слідів насильства на тілі дитини не знайшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від кору померло новонароджене немовля

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, аби з'ясувати причину смерті дитини. Вони припускають, що жінка могла випадково задушити доньку, адже того вечора вживала алкоголь.

Подружжя Ігор та Христина Римики із Івано-Франківщини звинувачують лікарів місцевої лікарні у тому, що під час пологів вони вбили їхнього первістка. Жінка розповідає, під час пологів щось пішло не так, немовля не з'являлося на світ. Лікарі падали на живіт породіллі, потім перев'язали його простирадлом і тягнули з обох боків наче канат.

Зараз ви читаєте новину «Немовля померло уві сні: лікарі не знають причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути