вівторок, 16 травня 2017 03:28

"Нехай подумають, якою ціною їм дісталося тихе життя" - висадили сквер пам'яті загиблих в АТО бійців
4

Фото: ВГОЛОС

75 нових іменних кленів висадили у сквері Героїв Майдану в пам'ять про бійців з Волині, які загинули під час АТО. Повідомляє Громадське.Волинь.

Сім'ї волинських атовців з усієї області разом із волонтерським рухом "Меценати для солдата" та командою "Фабрики Святого Миколая" зібралися у суботу, щоб вшанувати пам'ять загиблих волинян у зоні АТО. Частину скверу Героїв Майдану, що знаходиться на вулиці Кравчука у Луцьку, виділили під висадку дерев з іменами героїв Небесного легіону.

"Ми хочемо закласти цей сквер для вічної пам'яті мужніх і сильних духом чоловіків, які народились чи проживали на Волині, котрі, захищаючи нашу країну в запеклих боях з російським окупантом, поклали своє життя за її незалежність та територіальну цілісність", – сказали організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сюди привозитимемо тих, хто не вірить, що у нас війна"

Сквер героїв Небесного легіону має символізувати живу пам'ять про тих, хто віддав життя за захист української землі. За словами учасників заходу, багато хлопців так і не встигли посадити дерево, збудувати будинок чи виростити сина, тому за них це роблять ті, хто залишився жити.

"Люди, які будуть проходити через цей сквер, нехай подумають, якою ціною дісталося їм тихе, спокійне, мирне життя", – каже матір загиблого Рустама Хамраєва.

14 травня у зоні проведення АТО загинув волинянин Іван Мерченко.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай подумають, якою ціною їм дісталося тихе життя" - висадили сквер пам'яті загиблих в АТО бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути