Ексклюзиви
понеділок, 11 березня 2019 17:07

Негода в Україні: обірвані дроти заблокували рух потягів

Негода в Україні: обірвані дроти заблокували рух потягів
5 канал Вінницька область: обірвані дроти заблокували рух потягів

На Вінниччині сильний вітер тимчасово заблокував рух потягів. На кількох прогонах обірвалися електролінії, частина металевого даху впала на колії.

"11 березня, о 10:30, через сильні пориви вітру з дaху привaтного підприємствa було знесено чaстину метaлевої покрівлі розміром 10х15 метрів, якa зaблокувaлa колії", йдеться на сайті "Укрзалізниці"

Метaлевa покрівля впaлa нa пaрну тa непaрну колії перегону Попилюхи – Рудниця (Вінницькa облaсть). Тaкож були обірвaні дроти в шести прогонaх опор електропостaчaння.

Менше години знaдобилося зaлізничникaм, щоб очистили колії тa відновити рух поїздів. Внaслідок блокувaння колії було зaтримaно 3 пaсaжирські поїзди: №6252 Одесa — Вaпняркa (38 хвилин), №107 Ужгород — Одесa (44 хвилини), №65 Москвa — Кишинів (30 хвилин)", - зaзнaчaє "Укрзaлізниця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерева масово падають на автівки киян

У неділю Україну накрив ураганний вітер. Він викорчовувує з корінням дерева, ламає та перевертає рекламні щити, валить стовпи та зриває покрівлю з даху будинків. Найбільше постраждала Вінницька, Львівська, Івано-Франківська, Одеська, Хмельницька області.

Внаслідок негоди першою жертвою стала 11-річна дівчинка з Вінниці. Вона стояла біля автобусної зупинки на вулиці Ватутіна, коли на неї впало величезне дерево. 11 березня у Хмільнику жертвою буревію стала 29-річна жінка. Трагедія сталася о 10 годині ранку. Жінка поверталася з роботи, коли на неї впало зламане вітром дерево.

Зараз ви читаєте новину «Негода в Україні: обірвані дроти заблокували рух потягів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути