вівторок, 19 грудня 2017 21:49

Негода не вщухає: Україна потерпає від сильного снігопаду

 

Більшість українських міст зупинилися у заторах, 170 населених пунктів без світла.

Сотні автівок застрягли у дорозі, затримуються потяги. А синоптики попереджають, що це ще не кінець, передає "Канал 24".

"Ця доба запам'ятається комунальникам та рятівникам надовго. Україною пронісся буревій, який паралізував Київ та область, снігом засипало також Вінниччину, Житомирщину, Черкащину та Чернігівщину. Через негоду було знеструмлено понад 170 населених пунктів, а в центральних регіонах згоріло 10 хат через несправне пічне опалення, ними люди намагалися обігріти оселі. У пожежах загинуло дві людини", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідки снігопадів: затримується 30 потягів, аеропорти працюють штатно

Тисячі кілометрів автотрас вмить стали непридатними для автомобілів. Під вагою снігу падали дерева, а водії через слизьку дорогу не справлялись з кермуванням. Сотні автівок, особливо важко габаритних, застрягли в снігу напівдорозі до місця призначення.

Результати негоди на власні очі приїхав побачити і столичний градоначальник Віталій Кличко. Курс взяв на найскладніший напрямок – на трасу Житомир – Київ. Тут утворилися кілометрові черги із фур, їх не пускали до столиці, аби не створювали в місті ще більших заторів. Тим, кому вдалося прорватися в місто, довелося ще тут простояти у кілька годин.

У Києві через складні погодні умови з'єднали між собою трамваї та відправили в відстійник.

Зараз ви читаєте новину «Негода не вщухає: Україна потерпає від сильного снігопаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути