четвер, 16 серпня 2018 04:25

Назвали вакансії з найбільшими зарплатами

Автор: ТСН
  Робота у Вінниці: назвали 8 вакансій з найбільшими зарплатами
Робота у Вінниці: назвали 8 вакансій з найбільшими зарплатами

Щотижня на сайтах пошуку роботи з'являється сотні вакансій. Найвищі зарплати пропонують робітникам, які поїдуть за кордон.

У Вінниці роботодавці у більшості випадків пропонують заробітну плату на рівні 3200-8000 гривень. Проте й є ті, які готові платити майже вдвічі більше від середньомісячної зарплати по області.

Пропонуємо топ-8 із тих вакансій, де роботодавці вказують найвищий рівень оплати праці, пише 20 хвилин.

1. Водієві таксі Uber пропонують 25 тис. грн. Вимоги: водійські права та власне авто. Пропонують постійні бонуси від компанії, зарплату без затримок, скидки на паливо, мийку, запчастини на сервіс.

2. Менеджеру з продажу насіння та засобів захисту рослин платять 20 тис. грн. Вимоги: вища сільськогосподарська освіта з успішним досвідом роботи. Треба мати водійське посвідчення категорії "В" для випробувального терміну. В обов'язки входить продаж насіння та засобів захисту рослин на дорученій території, підтримка та розвиток напрацьованої клієнтської бази, активне залучення нових клієнтів, участь у виставках і спеціалізованих семінарах, конференціях.

3. Дизайнер (web-дизайн, веб-сайти) 20 тис. грн. Вимоги: Упевнені знання понять юзабіліті. Уміння користуватися стоками, базові знання фотографії. Досвід роботи на аналогічній посаді не менше року. Відмінне знання програм для розробки інтерфейсів. Беруть кандидатів без вміння програмувати, без копірайтингу. Всього навчають, що потрібно для роботи.

4. Шеф-кухар 20 тис. грн. Треба уміти організовувати роботу кухарів, контролювати виробничий процес, товар. Створювати нові рецептури, технології приготування і подачі страв.

5. Автомеханік, автослюсар 20 тис. грн. Треба бути акуратним і якісно виконувати роботу. Необхідний досвід роботи з мультибренд, з дизелем, технічне обслуговування автомобілів різних марок якісно і в строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому робітничі спеціальності непопулярні в Україні

6. Торговий представник з авто 18,5 тис. грн грн. Досвід роботи — не обов'язковий. Лиш мати бажання навчатись. Варто мати власне авто.

7. Оператор лінії на виробництво харчової продукції 17 тис. грн. Профільний досвід работи є перевагою Вміння самостійно проводити ремонтні роботи електромеханічного обладнання, виконувати роботи по металу. Дають медичне страхування, компенсацію обідів.

8. Головний бухгалтер 15 тис. грн. Досвід роботи від 3-х років головним бухгалтером (будівельна сфера, виробництво). Вільне володіння 1 С УПП 8.3, Медок, "Клієнт-банк", Excel, Word. Обов'язки: Комплексне ведення бухгалтерського, податкового, управлінського обліку.

В Україні мінімальна зарплата становить 3723 грн. Станом на червень у середньому українці отримували 9141 грн щомісяця. Гарну зарплату пропонують бізнес-аналітику.

Співробітнику компанія обіцяє зарплату 84 тис. грн. Роботодавець шукає фахівця з досвідом роботи понад 3 роки бажано в сфері ритейлу. Він повинен досконало володіти англійською. Компанія пропонує довгостроковий контракт, гнучкі робочі години, медстраховку, безкоштовні курси англійської, снеки, чай і каву.

Зараз ви читаєте новину «Назвали вакансії з найбільшими зарплатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути