неділя, 18 червня 2017 04:12

Назвали ціну путівок до дитячих таборів

  В селищі Стрижавка, Вінницького району відкрили першу зміну дитячого літнього табору імені Ю. Рябчинської. Ціна однієї зміни - 4400 гривень на 21 день.
В селищі Стрижавка, Вінницького району відкрили першу зміну дитячого літнього табору імені Ю. Рябчинської. Ціна однієї зміни - 4400 гривень на 21 день.

В селищі Стрижавка, Вінницького району відкрили першу зміну дитячого літнього табору імені Ю. Рябчинської для працівників Національної поліції України. Оздоровчий заклад може прийняти до 260 дітей. На один день табірного життя витрачається 209 гривень.

"В нашому таборі відпочивають не тільки діти поліцейських. Ціна однієї зміни - 4400 гривень. Для працівників МВС надається знижка в 50%. В день на одну дитину ми витрачаємо 209 гривень. Зміна триває 21 день. Зараз у нас в закладі 68 дітей віком від 7 до 14 років. Всього буде 4 зміни впродовж літа. Вожаті - студенти третього курсу Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу. Для них це зараховується як практика", - розповідає заступник директора табору Анатолій Муляр.

В оздоровчому закладі п'ятиразове харчування, проводиться зарядка, караоке та дискотеки. Обіцяють організувати поїздки пожежників, кінологів та поліцейський для проведення професійних майстер-класів.

"Були такі випадки, що не могли в графік дітей помістити всі заходи і концерти, які хотіли. Хлопчикам дуже подобається футбол. Дівчаткам різні гуртки по рукоділлю. Дітки живуть в кімнаті від двох до дванадцяти. Все залежить від вподобань. Харчуються правильно. Сьогодні на сніданок давали вермішель, курячий гуляш, свіжі помідори та огірки, твердий сир та хліб", - каже методист по виховній роботі Вероніка Шпіталь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людей з інвалідністю безкоштовно навчать водінню

Для тих хто не хоче залишати межі Вінниці, є дитячий оздоровчий санаторій "Колос". Він розрахований на спортивних дітей. Один день перебування коштує 200 гривень. Путівка дається на 14 днів.

"2800 коштує два тижні перебування в нашому закладі. Для багатодітних дітей є знижка - 180 гривень на день. В кімнаті по 6-8 людей. П'ятиразове харчування. В меню: каші, супи, яйця, м'ясо, сири. В нас є футбольні, баскетбольні, волейбольні майданчики та невеликий тренажерний зал. Дитячий заклад розрахований саме на спортивних дітей", - розповідає в.о. директора Валентина Маричереда.

Елітні табори пропонують оселитися в хостелах при заміському комплексі за 390 гривень на день. Зі зручностей в кімнаті - від 4 до 12 койок-місць, інтернет, гаряча вода та кондиціонер. Годують п'ять разів на день. В меню пропонують гречку з курячим шашликом, кус-кус з маслом та рибу на пару. Перебувати дозволяється сім днів. Табір працює до кінця серпня.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ціну путівок до дитячих таборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути