пʼятниця, 06 липня 2018 13:06

"Найкраще свято в країні" - на салют витратили 100 тис. грн
3

Оля Полякова розважала полтавців на День молоді
Фото: kolo.news
Відповідь на запит журналістів
Відповідь на запит журналістів

День молоді у Полтаві відсвяткували за 940 тисяч 674 гривні 49 копійок. Тільки на салют витратили 100 тис. грн.

"На салют витратили 100 тис. грн, на друк запрошень - 55 тис. грн. Концерт кавер-гурту "Дебош", дуету "Альона та Тамерлан" і виступ Олі Полякової був за кошти спонсорів", - повідомляє видання "Коло", яке отримало дану інформацію від управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської міськради.

Полтавці в соціальних мережах вже висловили своє обурення з приводу цього, аргументуючи своє невдоволення тим, що використання феєрверків є неетичним під час війни та тим, що вибухи піротехніки лунали надто пізно, близько 23.30.

"Якщо бути об'єктивним, то потрібно написати, що на свято завітали 24,5 тис. гостей, яким захід сподобався. Ми єдиний обласний центр, який з таким масштабом провів День молоді. А якщо це не сподобалося окремим ветеранам АТО та переселенцям, то нехай завітають до мене на робоче місце, я особисто поясню, що заради молоді можна раз на рік влаштувати таке свято", - прокоментував запуск салютів Олександр Мамай, міський голова Полтави.

На піар міської влади у місцевих ЗМІ з бюджету пішло 7 тисяч 500 гривень, кошти отримали два телеканали – "Місто" та "ІРТ-Полтава".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мой адрес - Советский Союз" - мер Полтави втік від люстраторів

Міський голова Полтави Олександр Мамай хоче підвищити патріотизм громадян. Прикладом для цього має стати любов росіян до рідного краю.

Зараз ви читаєте новину «"Найкраще свято в країні" - на салют витратили 100 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути