Ексклюзиви
субота, 10 грудня 2022 12:50

На Закарпатті помітили зірку Голлівуду – ЗМІ
3

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм відвідав одну з ужгородських приватних клінік
Фото: mikleyershov
Американський актор Жан-Клод Ван Дамм відвідав одну з ужгородських приватних клінік
Американський актор Жан-Клод Ван Дамм відвідав одну з ужгородських приватних клінік

Американського актора 62-річного Жана-Клода Ван Дамма помітили на заході України.

Туди голлівудська зірка приїхав до однієї з ужгородських приватних клінік. Спільне фото з Ван Даммом опублікував у соцмережі закарпатський лікар, пише ТСН.

Візит актора до клініки в Ужгороді медики підтвердили, але деталі розповідати відмовилися. За їхніми словами, сам актор заборонив їм розголошувати будь-які подробиці.

За даними ЗМІ, до лікарні актор навідався через погане самопочуття. Мета його візиту в Україну та подальший маршрут невідомі.

Зазначається, що більше як 11 років голлівудський актор зустрічається з українкою Альоною Каверіною. І це при тому, що артист останні 23 роки офіційно одружений з культуристкою Гледіс Португез.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це війна зі злом" - актор Річард Гір публічно підтримав Україну

До коханої в Україну актор неодноразово приїжджав і проводив тут з нею час. 2020-го року Ван Дамм прилітав до Києва разом з Каверіною, де знімався у серіалі від Netflix "Останній найманець" (The Last Mercenary).

"Небажання артиста афішувати свій приїзд в Україну цілком можливо пов'язане з його дружбою з російським диктатором Володимиром Путіним. Окрім того, Ван Дамм перебуває у гарних стосунках зі скандальним главою Чечні Рамзаном Кадировим", – йдеться у публікації.

На повномасштабну війну в Україні Ван Дамм відреагував лаконічним постом у Facebook, в якому написав: "Бажаю миру всьому світу".

2009-го Жан-Клод Ван Дам закрутив роман у Таїланді з українкою Оленою Каверіною, за яку старший на 25 років. У жовтні того ж року відвідав Україну вперше. Ходили чутки, що заради Каверіної чоловік покинув дружину. Та з'ясувалося, що це неправда.

Ван Дам зіграв у близько 60 стрічок, серед яких "Кривавий спорт", "Подвійний удар", "Універсальний солдат" та "Нестримні 2". За посиланням – маловідомі факти з життя кінозірки.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті помітили зірку Голлівуду – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути