пʼятниця, 06 травня 2016 11:31

На Вінниччині від вибуху гранати загинув учасник АТО

На Вінниччині від вибуху гранати загинув учасник АТО

Вчора у Ладижині на Вінниччині, поблизу річки знайшли мертвим 28-річного місцевого чоловіка. Загинув внаслідок вибуху ручної гранати, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

"Близько 13.00 до ладижинського відділення поліції зателефонував місцевий житель. Повідомив, що в районі дачного масиву біля річки він почув підозрілий вибух. Аби перевірити інформацію, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та фахівці вибухотехніки", - йдеться у повідомленні відомства.

Біля річки правоохоронці виявили понівечене тіло чоловіка. З'ясувалося, що наприкінці минулого року він повернувся із зони АТО. Брав участь у бойових діях. Під час захисту донецького летовища отримав поранення.

У Ладижині загиблий проживав з батьками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація стабілізувалась - штаб АТО

Слідчі розглядають різні версії загибелі чоловіка, одна з них – самогубство. За фактом загибелі слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, вчора на вулиці Короленка у Вінниці працівники поліції затримали перехожого, який у поліетиленовому пакеті ніс 3 бойові гранати РГД-5 з запалами. Про перехожого з вибухонебезпечними предметами поліцію сповістили вінничани, які побачили, як одна граната випала у чоловіка з пакета на землю.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині від вибуху гранати загинув учасник АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути