четвер, 02 червня 2016 16:19

На Вінниччині убиту доньку на березі річки знайшов батько

2 червня у селі Балки Барського району Вінниччини поховали 25-річну Наталю Кольцову. Її вбили напередодні, тіло на березі річки знайшов батько.

  з сімейного архіву
з сімейного архіву

"Наталя із подругами була у нічному клубі. Батько кілька разів телефонував до неї, все було гаразд. Але потім вона перестала відповідати на дзвінки. Уже вранці, десь біля восьмої, він сам пішов її шукати. Її тіло знайшов на березі річки Рів. Одразу викликав поліцію та медиків. Наше село знаходиться за 2 кілометри від райцентру, то вона фактично на околиці Бару була вбита. Кажуть, вона із подругою поверталася додому близько 23-ї години, на роздоріжжі розпрощалися, далі Наталя пішла сама", - розповіли у сільській раді.

Наталя Кольцова закінчила Барський педагогічний коледж, працювала вчителем музики у Іванівській школі. У соціальних мережах друзі та учні загиблої висловлюють співчуття родині.

"Жорстока смерть забрала із собою нашу Наталочку. Сьогодні вночі над дівчиною страшно та жорстоко познущалися невідомі та вбили ножем. Сумуємо. Нехай спочиває", - написала Аліса Корт.

Читайте також: Вбивці харківського адвоката Віктора Лойка загрожує довічне ув'язнення

В поліції розповіли, що повідомлення надійшло о 8 ранку. Слідчо-оперативна група поліції з'ясувала, що дівчину вбили ударом по голові.

Відкрито кримінальне провадження. Поліцейські опитують свідків та шукають вбивцю, якому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у місті Васильків на Київщині знайшли тіло загиблої 16-річної Анни Тимощенко. Анна рік зустрічалася зі своїм ровесником -16-річним Глібом. Підлітки часто сварилися через ревнощі. Того дня увечері хлопець зі своїм другом запросив її на стадіон. Дівчину задушили і пограбували, мобільний телефон і прикраси здали в місцевий ломбард.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині убиту доньку на березі річки знайшов батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути