Ексклюзиви
пʼятниця, 16 червня 2017 13:59

На сцені фестивалю "Холодний Яр" співатимуть 12 гуртів

На сцені фестивалю "Холодний Яр" співатимуть 12 гуртів
На сцені фестивалю "Холодний Яр" виступатимуть 12 гуртів. Хедлайнером нічної сцени стане актор, письменник та співак Антін Мухарський. Фото: прес-служба фестивалю

На сцені фестивалю "Холодний Яр" виступатимуть 12 гуртів. Хедлайнером нічної сцени стане актор, письменник та співак Антін Мухарський.

Фестиваль відбуватиметься втретє 7-9 липня у селі Грушківка Кам'янського району Черкаської області. Вхід за благодійними внесками, повідомляє прес-служба заходу.

"Щороку дух Холодного Яру притягує все більшу кількість відвідувачів фестивалю не лише з різних куточків України, а й із-за кордону. Приємно, що цей дух не лише скликає українців на фестиваль, а й "гіпнотизує" їх на допомогу. Цього року по всій країні на наше прохання відгукнулися сотні волонтерів. Зворотній зв'язок від наших прихильників дуже важливий і мотивує до роботи", – говорить член організаційного комітету фестивалю Андрій Куча.

Протягом трьох днів на відвідувачів чекатимуть музичні виступи, гутірки з відомими особистостями, поетичні батли, майстер-класи, низка спортивних змагань, а також мандрівки Холодним Яром.

На головній сцені виступлять гурти: Тартак, Тінь Сонця, Залізний хрест, ДримбаДаДзига, Go-a, Натоліч, Новимний кудень, ВІЙ, Joryj Kłoc, Чумацький шлях, KRUT і Фіолет.

Для всіх охочих діятиме наметове містечко. Для дітей буде облаштовано окрему галявину, де найменші під наглядом волонтерів зможуть грати в рухливі ігри та брати участь у майстер-класах.

На локації "Малярове джерело" відвідувачі фестивалю зможуть наживо поспілкуватися із відомими письменниками і громадськими діячами. Серед гостей – Василь Шкляр, Юрій Сиротюк, Леонід Кононович, Павло Подобєд. Відбуватимуться автограф-сесії.

Однією з родзинок фестивалю стане виставка колекції вогнепальної зброї львівської організації "Штурм". В Україні в такому повному обсязі колекція іще не виставлялася.

Вхід на фестиваль буде за благодійними внесками.

"Кошти підуть на закупівлю медикаментів та обладнання для облаштування реанімаційного автомобіля, який перебуватиме на території фесту та по завершенню буде переданий медикам у зону проведення бойових дій. На четвертому році війни питання забезпечення медичним обладнанням, транспортом і медикаментами є вкрай важким, і величезні втрати на фронті саме через це. Тому кожен учасник фестивалю зможе долучитися до порятунку чийогось сина, батька, коханого шляхом внесення благодійного внеску", – говорить голова організаційного фестивалю Зоя Бойченко.

Слідкуйте за новинами фестивалю на сайті, офіційних сторінках у Facebook та Instagram.

Зараз ви читаєте новину «На сцені фестивалю "Холодний Яр" співатимуть 12 гуртів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути