середа, 29 червня 2022 12:34

На Полтавщині перевірять усі ТРЦ на дотримання правил безпеки

На Полтавщині перевірять усі ТРЦ на дотримання правил безпеки
На Полтавщині проведуть перевірки ТРЦ. Фото – Микола Поворозник

У Полтавській області проведуть перевірки всіх торгово-розважальних центрів. Перевірять, зокрема, чи визначені безпечні місця для перебування там відвідувачів під час повітряної тривоги.

До роботи залучать представників ДСНС, поліції та інших. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін у Telegram.

"Наказав перевірити, чи ознайомлений персонал з правилами поводження під час повітряної тривоги і чи є спеціальні вказівники", – зазначив він.

Також додав, що перевірять дотримання правил безпеки під час повітряних тривог в торгових центрах.

Перевірки будуть проводити і представники Держпродспоживлужби, обласної військової адміністрації, органів місцевого самоврядування.

27 червня російські окупанти завдали двох ракетних ударів по Кременчуку. Поцілили у ТРЦ "Амстор". У торговому центрі працювали усі магазини та відділи, перебували сотні цивільних.

Внаслідок атаки загинули щонайменше 18 людей, 60 мирних мешканців поранені. 36 осіб вважають зниклими безвісти.

Президент Володимир Зеленський назвав окупантів "відмороженими терористами". Ракетний удар по ТРЦ був прицільний, а не помилковий, сказав він.

У Кременчуку Полтавської області продовжуються пошукові роботи. Рятувальники обстежили та розібрали уламки на 75% загальної площі об'єкту. За медичною допомогою звернулася 61 людина. З них 26 було госпіталізовано до лікарні інтенсивного лікування. Під час розбору завалів стався зсув однієї з залізобетонних плит. Два рятувальника отримали травми.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині перевірять усі ТРЦ на дотримання правил безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути