середа, 26 лютого 2020 16:40

На Полтавщині хочуть запустити аналог служби 911

На Полтавщині хочуть запустити аналог служби 911
Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синегубов: "Одним з головних завдань на посаді є подолання корупції в області"

Полтавщина претендує на роль пілотної області, де можуть запровадити систему єдиного кол-центру за аналогом 911. Це буде номер 112.

Про це під час пресконференції за підсумками 100 днів діяльності розповів голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

"Не вперше в Україні намагаються запустити таку систему. Знаємо, які перепони завадили це втілити. Вважаю, що нам це вдасться", – сказав чиновник.

Також Синєгубов поділився планами щодо встановлення на дорогах області комплексів відеоспостереження й відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

"Вони фіксують порушення швидкісного режиму, непристебнуті ремені безпеки, паління й розмови по мобільному телефону за кермом. Ці комплекси встановлюватимемо. Безпека полтавців – це пріоритет", – наголосив Синєгубов.

Голова Полтавської обласної державної адміністрації, звітуючи про 100 днів, також заявив, що одним із головних завдань на посту є подолання корупції в області.

"Уже з перших днів на посаді до мене намагалися підійти з хабарями. Усі отримали заяву до правоохоронних органів. Корупційні потоки у верхівці Полтавської ОДА обрубано. Ні я, ні мої заступники хабарів не беремо. Моя лінія на нульову толерантність до корупції має повну підтримку президента, прем'єра і голови Верховної Ради", - заявив Синєгубов.

Голова ОДА також висловив сподівання, що всі правоохоронці області почують про його ставлення до корупції і зроблять правильні висновки.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині хочуть запустити аналог служби 911». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути