неділя, 25 жовтня 2020 05:30

На Одещині лісників держпідприємства спіймали на хабарі

На Одещині лісників держпідприємства спіймали на хабарі
Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини вчиненого злочину, а також перевіряється можлива причетність інших осіб. Фото: пресслужба прокуратури

В Одеській області під час одержання 52 тисяч гривень хабара затримали лісника державного підприємства та його помічника.

Лісники вимагали від фізичної особи неправомірні кошти за реалізацію лісоматеріалів твердої породи деревини без оформлення відповідних офіційних документів та дотримання законних процедур. Про це повідмоляє пресслужба прокуратури регіону.

Триває проведення невідкладних слідчих дій, за результатами яких будуть вирішені питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини вчиненого злочину, а також перевіряється можлива причетність інших осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали осіб, які намагались підкупити виборців

Депутат Сумської обласної ради, який вимагав у керівника комунального підприємства 4 000 доларів США "спонсорської допомоги" для проведення передвиборчої кампанії. У разі відмови чиновник погрожував бізнесмену фізичною розправою.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині лісників держпідприємства спіймали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути