пʼятниця, 27 жовтня 2017 03:28

На Львівщині запрацює німецький завод

На Львівщині запрацює німецький завод
Працівникам обіцяють велику заробітню плату. Фото:dyvys.info

26 жовтня у селі Кожичі Яворівського району на Львівщині відкрили завод "Бадер-Аунде".Відкриття відбулось у межах Міжнародного економічного форуму.
Це вже третій завод із виробництва елементів салону та пошиття сидінь для європейських марок автомобілів. На новому виробничому підрозділі будуть шити чохли для салонів автомобілів зі шкіри. Тут планується створити 1000 робочих місць, з середньомісячною заробітною платою 8000 гривень. Про це повідомляє Дивись.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко відкрив завод, який постачатиме продукцію концерну BMW

"Це більше 1000 робочих місць, це формування інвестиційної політики, німецьких технологій. Водночас, виробництво на цьому підприємстві забезпечить якісні заробітні плати та матеріали, які виготовлятимуться саме в Україні, - наголосив присутній на відкритті Перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів.
ТзОВ "Бадер Україна" є українською філією німецької компанії "Бадер Гмбх" – одного із провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту. Новий підрозділ виконуватиме замовлення для марки АUDI.

Завод "Бадер Україна" розташований поблизу дороги. Перед головним входом розвісили прапори Євросоюзу, України, Німеччини та компаній "Bader". Будівля заводу складається із двох частин. Перша — цех, де відбувається виробничий процес. Шкіру корів у рулонах складають під відкритим небом.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині запрацює німецький завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути