Ексклюзиви
понеділок, 18 квітня 2016 13:24

На Львівщині кінь вбив свого господаря

На Львівщині кінь вбив свого господаря

У селі Бишів Радехівського району на Львівщині від розриву селезінки помер 47-річний місцевий мешканець. Чоловіка вбив власний кінь.

"Дуже трагічна історія. Чоловік погнав кобилу на пасовисько. А тут треба було нею щось робити по господарці. Пішов її забирати додому. Роман кіньми ціле життя займається, був дуже безпечний з ними. Зігнувся. Почав розпутувати коня. Тварина трохи відчула волю і пнулась тікати. Господар ще взяв її і за хвоста потягнув. А та копитами вдарила його в нижче грудей", - розказує сільський голова Бишева Роман Коцько.

Чоловіка після удару конем забрали до лікарні. Там констатували розрив селезінки. Негайно зробили операцію. Наступного дня він помер.

"Того коня він купив рік тому. З цими тваринами взагалі треба обережно, а його кобила ще й трохи норовиста була. Зашвидка для Романа, бігала багато, погано слухалась", - додає голова.

Читайте також: На Львівщині через бджіл дорізали коня та ледь врятували фірмана

За статтею вбивство радехівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Зараз всі обставини трагедії з'ясовують слідчі.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині кінь вбив свого господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути