неділя, 22 березня 2015 07:22

На Харківщині демобілізовані зможуть працевлаштуватися в силові структури

На Харківщині демобілізовані зможуть працевлаштуватися в силові структури
www.uzhgorod.net.ua

Чоловікам, які повернулися із зони АТО, буде запропоновано продовжити службу в силових структурах, починаючи з міліції. Про це на Координаційній нараді в Харківській облдержадміністрації під головуванням голови ХОДА Ігоря Райніна повідомив начальник ГУ МВСУ в Харківській області Анатолій Дмитрієв, повідомляє "Укрінформ".

"Працевлаштуванням демобілізованих займуться силові структури. У першу чергу, їх чекають у міліції", - зазначив Дмитрієв.

На Харківщину, як зазначалося на нараді, повинні повернутися близько 2,7 тис. демобілізованих.

Як підтвердили в обласному військкоматі, половина тих, хто вже повернувся додому із зони АТО, готові продовжувати служити в армії на контрактній основі.

"Усіх, хто повертається з армії, ставлять на резервний облік. Військкомати вивчають питання цивільних спеціальностей демобілізованих, а також з'ясовують, чи всі з тих, хто повертається із зони АТО, отримали посвідчення учасника АТО. Якщо демобілізованому таке посвідчення не видане, це питання вирішуватиме спеціальна комісія", - сказали в облвійськкоматі.

Нагадаємо, у Харківській області створюють інформаційно-консультаційний (ресурсний) центр для надання психологічної допомоги сім'ям та особам з числа демобілізованих військовослужбовців. До його роботи залучають психологів і волонтерів. Розробляється Комплексна програма соціальної підтримки демобілізованих, яку затвердить облраду.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині демобілізовані зможуть працевлаштуватися в силові структури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути