середа, 24 травня 2017 02:24

На дитячому майданчику повісився чоловік

На дитячому майданчику повісився чоловік
На одному з дитячих майданчиків у мікрорайоні Митниця, що в Черкасах, патрульні виявили тіло чоловіка. Воно було підвішене на мотузці. Чому хлопець звів рахунки з життям – невідомо. Фото: vikka.ua

На одному з дитячих майданчиків у мікрорайоні Митниця, що в Черкасах, патрульні виявили тіло чоловіка. Воно було підвішене на мотузці. Це сталося у ніч з 22 на 23 травня, повідомляє ВІККА.

На вулиці Козацькій під час патрулювання території в одному з дворів будинків поліцейські почули, як спрацювала сигналізація в автомобілі. Коли до нього підійшли, то нікого не виявили. Та коли підсвітили ліхтариками та оглянули дитячий майданчик, розташований поряд, побачили чоловіка, який висів у зашморгу. Про це розповіла речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

"Патрульні підбігли до нього та зняли зашморг. До приїзду медиків почали надавати першу домедичну допомогу. Провели масаж серця. Однак чоловіка повернути до життя не вдалося", – розповіла Зоя Вовк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік задушив вагітну дружину і повісився

На місце пригоди прибули слідчо-оперативна група та медики. Вони констатували смерть. Загиблим виявився житель Черкас 1990 року народження.

Чому хлопець звів рахунки з життям – невідомо. Поліції вдалося встановити, що він жив недалеко біля місця трагедії.

Обставини пригоди з'ясовують слідчі.

20 травня у Рівному літній чоловік вистрибнув з вікна 5-го поверху. Перед смертю сказав, що хотів до сина. Загиблий – батько вбитого місцевого стиліста Сергія Літвінова.

Зараз ви читаєте новину «На дитячому майданчику повісився чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути