Ексклюзиви
неділя, 24 квітня 2016 17:24

На блокпостах Донеччини затримали 19 бойовиків та 88 поплічників терористів

На блокпостах Донеччини затримали 19 бойовиків та 88 поплічників терористів
Фото: npu.gov.ua

З початку року на блокпостах Донеччини поліцейські затримали 19 бойовиків та 88 осіб, які тісно контактували з терористами.

Про це 24 квітня заявили в управлінні Нацполіції Донецької області.

"З початку року перевірку на блокпостах Донеччини пройшли понад 22,2 тисяч легкових автомобілів, понад 194 тисяч вантажівок та 878 тисяч громадян. Розкрито 798 правопорушень, з них 126 - спроби незаконного провезення зброї та боєприпасів, затримано 30 злочинців, які перебували у розшуку", - зазначили у поліції.

За даними Нацполіції, за тиждень в ході перевірки автомобілів, документів та багажу на блокпостах було вилучено 4 РПГ, 16 бойових гранат різної модифікації та понад 1000 од. патронів.

Протягом семи днів правоохоронці зупинили 12 спроб провезення нелегальної зброї та боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинули 3 українських воїнів, ще 6 поранені

"Крім того, затримано 3 бойовиків та їх пособників і 12 осіб, які підтримували зв'язок з терористами. Серед них - штурмовик Горлівського міськуправління міліції. Загалом з початку 2016 року на блокпостах Донеччини поліція затримала 19 бойовиків та 88 громадян, які тісно контактували з терористами", - зазначили у поліції.

Зараз ви читаєте новину «На блокпостах Донеччини затримали 19 бойовиків та 88 поплічників терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути